Casual Business Meeting

Young Digitals

Young Digitals

Jongeren hebben de juiste digitale vaardigheden

waarom samenwerken met Young Digitals?

De Young Digitals zijn jongeren tussen de 15 en 23 jaar, die hun skills vroegtijdig willen inzetten voor organisaties. Zij hebben hun skills enerzijds zelf opgedaan, anderzijds worden zij ondersteund door Genius Digital en Pre-skilling bij het eigen maken van verschillende kennis en kunde op het gebied van marketing.

 

Onze Young Digitals gaan zeer gedreven en gepassioneerd te werk, omdat hen de mogelijkheid wordt gegeven om betekenisvol werk te verrichten waar ze van kunnen leren, impact mee kunnen maken en organisaties echt verder mee kunnen helpen.

 

Zij zijn jong en willen in hun eigen ontwikkeling investeren, door ervaring op te doen binnen verschillende organisaties in de ‘echte wereld’. Zij zijn er klaar mee om alleen maar in de schoolbanken voorgekauwde kennis tot zich te nemen en de beste versie van het schoolsysteem te worden. Zij hebben het heft in eigen handen genomen en willen de beste versie van henzelf worden.

 

Digital genius & Pre-skilling begeleiden jongeren in hun carrière, zo kunnen wij de kwaliteit waarborgen en bedrijven worden volledig ontzorgt

young-1.jpg

Young Digitals

Zeven dagen per week en zes uur per dag zijn jongvolwassenen bezig met beeldscherm, waarvan twee tot drie uur met sociale media. Whatsapp, Facebook, Instagram en Snapchat.

De jongeren, die geboren zijn in het digitale tijdperk en daarom gewoon zijn met alle technologische ontwikkelingen van nu, staan er klaar voor om hun kennis & kunde in te zetten voor uw organisatie. Zij zitten vol energie, houden ervan om betekenisvol te zijn voor anderen en zijn vastbesloten om het ​​verschil te maken. Zij willen groeien op het gebied van skills, persoonlijkheid en ontwikkeling.

 

U kunt met hen meegroeien door deze kans te grijpen en onze Young Digitals aan het werk te zetten voor uw organisatie. 

Onze Young Digitals kunnen u ondersteunen met:

  • Het opzetten en bijhouden van alle social media kanalen;

  • Het monitoren van alle Online en social media campagnes

  • Het analyseren van de koop journey’s

  • Het maken van landingspagina’s voor diensten, producten en evenementen;

  • Het schrijven van SEO- en SEA-teksten;

  • Het maken van designs voor de branding en positionering van diensten, producten en evenementen

young-2.jpg