Casual Business Meeting

Wat kost Digital Marketing

Marketing is een jungle met 100+ kanalen, 10.000+ tools, en  onbetaalbare tarieven voor het MKB

Wat kost het

aannemen van een online marketeer?

Wanneer je op zoek bent naar een online marketeer is het belangrijk om een goed overzicht te hebben van alle verschillende tarieven. Dit wil namelijk nog wel eens verschillen per soort online marketeer en of je iemand intern
of extern aanneemt. Om je overzicht te bieden van al deze tarieven, hebben wij uiteengezet wat een online marketeer precies kost en waarin deze kosten verschillen per functieprofiel.

 

 

Om te bepalen wat het aannemen van een online marketeer kost moeten we eerst onderscheid maken tussen de verschillende soorten online marketeers. De expertise van een gemiddelde online marketeer is breed en er zijn veel verschillende specialismen. Uiteindelijk is het belangrijk om als bedrijf je eerst goed af te vragen wat je precies wilt bereiken en wat je daarvoor nodig hebt.

Allround

Online marketeers

Allround online marketeers zijn het breedst inzetbaar en geschikt voor ieder type bedrijf. Als je nog niet zoveel doet met online marketing is een allrounder vaak de beste keuze, maar ook als je extra capaciteit nodig hebt op je marketingafdeling kan een allrounder een goede keuze zijn. We kunnen allrounders in drie categorieën indelen: junior, medior en senior.

Picture1.jpg