Casual Business Meeting

Freelancer

Freelancer

+/- €70 p/u (medior) tot €150 (senior)

Online marketing detachering
+/- €45 tot €75 p/u

Een andere optie is het inhuren van een online marketing freelancer. Ze zijn er in vele soorten en maten, waardoor je op zoek kan gaan naar iemand die perfect past bij jouw behoefte. Dit maakt het vaak ook ingewikkeld. Hoe weet je of je de juiste freelancer selecteert? Bovendien heeft een freelancer niet de back-up en tools die een bureau doorgaans wel heeft.

Het tarief van freelancers loopt erg uiteen. Je betaalt tenslotte voor de kennis en ervaring van een specifiek persoon. Het gemiddelde uurtarief voor een online marketeer is gemiddeld €65, maar hier zit veel 'wildgroei van junior tussen.

Hoe meer specialistisch je opdracht, hoe meer je betaalt.

Het binnenhalen van een online marketing specialist door middel van detachering is een goede optie. Je haalt via detachering een online marketing specialist binnen, zonder het contractuele risico die bij het zelf aannemen komt kijken. Bureaus die detacheren zijn soms onderdeel van een online marketing bureau, waardoor je kunt profiteren van de kennis en ervaring van dit bureau. Veel bureaus bieden daarnaast de mogelijkheid om na verloop van tijd de gedetacheerde over te nemen, waardoor de detachering periode kan worden gezien als een effectieve testperiode.

 

Net als bij het inhuren van een online marketing bureau betaal je een uurtarief voor de gedetacheerde.

Picture7.jpg